RUSTinneke in de krant

Streeknieuws

In het Nieuwsblad (en zusterkranten) verscheen op vrijdag 6 augustus een artikel over de 2 broers die een nieuwe zaak starten in Pepingen.

Dit kundig geschreven artikel heeft zijn effect niet gemist! De daaropvolgende dag stonden de eerste "lezers" in onze zaak om te checken of we wel echt verplegers waren en te vragen wat onze plannen zijn voor de toekomst. Een leuke ervaring voor ons als startende "fietscafé-uitbaters".

Bart en Joris 

Meer nieuws

Laureaat

Fietsvriendelijke onderneming

Start verbouwingen

Werken voor onze logies

Intussen zijn de verbouwingen volop aan de gang en komen we stilaan in de fase waar de afwerking van de kamers kan beginnen.
Alle benodigde leidingen (water elektriciteit, verwarming, ventilatie, ...) zijn geplaatst, de plafonds worden brandwerend gemaakt en de laatste pleisterwerken worden afgerond.

Er kan bijna gestart worden met de plaatsing van de vloeren en de betegeling van de badkamers.
En zo vorderen de werken en hopen we onze eerste gasten te kunnen verwelkomen in de loop van de maand maart 2023. Al zal wel moeten bekeken worden of de torenhoge energiekosten geen stokken in de wielen zullen steken!!

Wordt vervolgd... .

Fietsverhuur

Kom het Pajottenland ontdekken met de elektrische fiets!

Het Pajottenland is een schitterende fietsstreek voor de geoefende wielertoerist en een uitdaging voor de iets minder getrainde fietsliefhebber.

Mag het iets meer zijn?

Actie gemeentebestuur Pepingen

De gemeente Pepingen wil graag de lokale handelaars ondersteunen met een eindejaarsactie.Onder de noemer "mag het iets meer zijn" verstoppen zij tussen 15/12 en 15/01 een aantal kokers met daarin een verassing

Ideeënbus Heb je een leuk idee?

Nu de herfst voor de deur staat, merken wat dat het fietsseizoen stilaan op zijn laatste benen loopt; althans wat de modale recreant betreft. Naast de diehards geven ook de mountainbikers/gravelbikers nog het beste van zichzelf en laten zich niet afschrikken door wind en regen. Respect!

RUSTinneke de nieuwe aanwinst van het Pajottenland

De broers Bart en Joris zijn goed gestart met hun nieuwe zaak in Pepingen.

Wij hadden nooit durven dromen dat we na één week zo veel volk over de vloer zouden krijgen. Van een vliegende start gesproken!
Dank aan iedereen die ons initiatief genegen is en mondelinge reclame maakt op basis van de eigen positieve ervaring.

Bart en Joris, 4 handen op 2 buiken

Van een carrière switch gesproken!

Met veel enthousiasme en werkplezier hebben wij ons respectievelijk 25 en 20 jaar ingezet in de thuisverpleging.
Van uit die werkervaring is bij ons de idee gegroeid om eens "iets anders" te gaan doen maar toch met een knipoog naar onze achtergrond als verpleegkundigen.