Fietsverhuur

Kom het Pajottenland ontdekken met onze premium e-bikes!

Het Pajottenland is een schitterende fietsstreek voor de geoefende wielertoerist en een uitdaging voor de iets minder getrainde fietsliefhebber.

Het Pajottenland wordt soms ook wel "het Toscane van Vlaams-Brabant" genoemd omdat het een heuvelachtige streek is met prachtige vergezichten, liefelijk kronkelende wegen en kleine woonkernen. Met andere woorden: een ideale streek om even te ontspannen!
Omdat wij beseffen dat niet iedereen beschikt over een elektrische fiets, bieden wij de mogelijkheid om een elektrische fiets te huren. Bike reloaded -onze partner- beschikt over een unieke en handige oneline reservatiemodule. Klik op onderstaande link en ontdek het gebruiksgemak!

https://bike-reloaded-pajottenland.fietsreserveren.be

Reserveer tijdig en wij zorgen er voor dat uw fiets klaarstaat!
Daarbovenop staat er op onze site een prachtige fietsroute die vertrekt van aan het RUSTinneke en die de leukste plekjes van het Pajottenland aandoet. Zelf je fietsroute samenstellen via de fietsknooppunten kan ook. Weet dat het RUSTinneke ligt op fietsknooppunt 58!
Via een samenwerking met het fietspunt in Halle kunnen wij ook een duofiets en een plateaufiets aanbieden voor mensen die hier nood aan hebben!
Weet ook dat jullie terecht kunnen bij ons voor een verfrissing na de inspanning en is het eveneens mogelijk om iets te eten (zie dorst of hongerke op onze site!).

Prijzen:

Elektrische fiets: 35€ per dag
Elektrische fiets + GPS met eigen route: 50€/dag
Plateaufiets/duofiets (enkel op reservatie, contacteer ons tijdig): 30€ per dag (zonder transportkosten, reken op ongeveer 35€, brengen en ophalen).     
                                               
Bel ons op het nummer 0480 63 73 83; steeds bereid om op al jullie vragen te antwoorden.

Zin gekregen om het Pajottenland te komen ontdekken? Het loont de moeite, welkom!!

Meer nieuws

Sluitingsdagen december '23/januari '24

Beste klanten,

wij sluiten vanaf zondag 24 december 16u00' tot en met 3 januari 2024.
Vanaf 4 januari zijn we er weer.

Prettige eindejaarsfeesten aan iedereen!!

Opening Logies Kamerrijk Veel geduld gehad MAAR het loonde de moeite

Een impressie

Award Toerisme Vlaams-Brabant

Meest fietsvriendelijke onderneming 2023

Laureaat

Fietsvriendelijke onderneming

Start verbouwingen

Werken voor onze logies

Intussen zijn de verbouwingen volop aan de gang en komen we stilaan in de fase waar de afwerking van de kamers kan beginnen.
Alle benodigde leidingen (water elektriciteit, verwarming, ventilatie, ...) zijn geplaatst, de plafonds worden brandwerend gemaakt en de laatste pleisterwerken worden afgerond.

Er kan bijna gestart worden met de plaatsing van de vloeren en de betegeling van de badkamers.
En zo vorderen de werken en hopen we onze eerste gasten te kunnen verwelkomen in de loop van de maand maart 2023. Al zal wel moeten bekeken worden of de torenhoge energiekosten geen stokken in de wielen zullen steken!!

Wordt vervolgd... .

Mag het iets meer zijn?

Actie gemeentebestuur Pepingen

De gemeente Pepingen wil graag de lokale handelaars ondersteunen met een eindejaarsactie.Onder de noemer "mag het iets meer zijn" verstoppen zij tussen 15/12 en 15/01 een aantal kokers met daarin een verassing

Ideeënbus Heb je een leuk idee?

Nu de herfst voor de deur staat, merken wat dat het fietsseizoen stilaan op zijn laatste benen loopt; althans wat de modale recreant betreft. Naast de diehards geven ook de mountainbikers/gravelbikers nog het beste van zichzelf en laten zich niet afschrikken door wind en regen. Respect!

RUSTinneke in de krant Streeknieuws

In het Nieuwsblad (en zusterkranten) verscheen op vrijdag 6 augustus een artikel over de 2 broers die een nieuwe zaak starten in Pepingen.

RUSTinneke de nieuwe aanwinst van het Pajottenland

De broers Bart en Joris zijn goed gestart met hun nieuwe zaak in Pepingen.

Wij hadden nooit durven dromen dat we na één week zo veel volk over de vloer zouden krijgen. Van een vliegende start gesproken!
Dank aan iedereen die ons initiatief genegen is en mondelinge reclame maakt op basis van de eigen positieve ervaring.

Bart en Joris, 4 handen op 2 buiken

Van een carrière switch gesproken!

Met veel enthousiasme en werkplezier hebben wij ons respectievelijk 25 en 20 jaar ingezet in de thuisverpleging.
Van uit die werkervaring is bij ons de idee gegroeid om eens "iets anders" te gaan doen maar toch met een knipoog naar onze achtergrond als verpleegkundigen.

Site by Ramdesign